Nature Stay cabins

ONZE MODELLEN

Standaard modellen

Er is een groeiende vraag naar verblijfsruimte, voor zowel tijdelijke (recreatie) als voor permanente (wonen/werken). Nature-Stay voorziet in deze behoefte door het aanbieden van eenvoudig te plaatsen extra ruimte op basis van zeecontainers. Nature-Stay zeecontainers cabines worden voor veel verschillende oplossingen gebruikt worden en zijn in verschillende modellen beschikbaar. Oplossingen zoals een (tijdelijke) woning ivm verbouwing in de tuin, maar ook worden ze veel ingezet als extra werkplek aan huis, studio, meditatie ruimte of als vakantiewoning. Bekijk ook eens Pinterest voor meer inspiratie over de inrichting en soorten modellen.

NS10

De NS10 is de kleinste container die wij leveren. Hiermee creëer je eenvoudig een ruimte die goed gebruiken is als tuinkantoor, slaapplek, studio of meditatieruimte. Ook ideaal te gebruiken als trekkershut op campings.

NS20

20ft_Containerwoning

De NS20 is uitermate geschikt voor wie net wat meer extra ruimte wilt. Deze containerruimte wordt veel gebruikt door onze klanten voor een vakantie woning, of als ruime tuinkantoor. Eenvoudig in te delen met 2 compartimenten.

NS40

40ft containerwoning

De NS40 is met bijna 30m2 echt een aanwinst als u opzoek bent naar extra ruimte. In de NS40 container Setup kunt u kiezen tussen 2 slaapkamers met een kleine badkamer waardoor er tot wel 8 personen kunnen overnachten!

model: NS10 – 2 pers

Met onze 10ft modellen heeft u met 7,2m2 een eenvoudige werk of slaapruimte. Het is mogelijk meerdere 10ft containers met elkaar te verbinden waardoor het mogelijk is een slaapverblijf met douche en keuken te combineren. Een 10ft container is een ideaal model als het alleen overnachten als doel heeft, de NS10 modellen hebben geen sanitair.

20 ft zeecontainer

model: NS20- 4 pers

Met onze 20ft modellen heeft u met bijna 20m2 een mooie ruime studio, werk of slaapruimte. Het is ook mogelijk om een badkamer en of toillet in de NS20 te plaatsen. Met het plaatsen van een schuifpui over de lengte ontstaan er een heerlijke open en ruime ruimte, ideaal voor een ruimte B&B of tuinkantoor. 

20ft_Containerwoning

model: NS40 – 6 pers

Met onze 40ft modellen heeft u met bijna 30m2 ruimte een grote container. In deze container is het mogelijk om 2 slaapkamers, een badkamer en een kitchenette te plaatsen, waardoor het dus mogelijk is om met gezinnen met kinderen hierin te overnachten. Ook worden onze 40ft gebruikt met 1 slaapkamer met een grotere luxere badkamer. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag meer informatie aan, wij denken graag mee met uw vraag.

 

vragen?

neem contact met ons op

Informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de kosten van het zeecontainer tuinhuis van Nature Stay cabines? Vul dan onderstaande formulier in en wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

In welke modellen heeft u interesse.

Modellen