OVER ONS

Nature Stay

Nature Stay is een dynamisch team ontwerpers, lassers en ambachtslieden die met veel liefde hun vak uitoefenen.

Onze productie werkplaats is gelegen naast de Rotterdamse haven, tussen de dagelijks in en uitgaande zeeschepen met hun zeecontainers. Onze leveringen zijn internationaal, met leveringen van Nature Stay cabine in België, Frankrijk en Duitsland.

Ons team is in staat om container units op verschillende manieren te modificeren op basis van uw wensen. We denken graag met u mee om het gewenste resultaat voor uw container constructie te realiseren.

containerwoning
Particulier

Bent u op zoek naar uw droomhuis van een zeecontainer constructie of altijd al de wens gehad om een kantoor aan huis te hebben? Nature Stay creëert  oplossingen voor iedere particuliere n.a.v. uw wensen en beschikbare ruimte. Het is niet altijd mogelijk om de breedte of diepte in te gaan, maar de hoogte vaak wel. Daarom denkt en werkt Nature Stay met haar opdrachtgevers samen. Om hiermee het maximale uit de beschikbare ruimte en mogelijkheden van modulair bouwen te halen. Het verbouwen en schakelen van zeecontainers heeft eindeloze mogelijkheden.

Bij Nature Stay hebben wij een aantal standaard modellen, maar wij denken ook graag mee over een op maat gemaakte Nature Stay cabine. 

Nature Stay
Zakelijk

In de zakelijk markt zien we een grote groei in het modulair bouwen met zeecontainers. Het bouwen met zeecontainers heeft vaak als voorbeeld dat er snel, eenvoudig en vaak goedkoop gebouwd kan worden. Hierdoor realiseer je in korte tijd snel extra ruimte.

Onder onze klanten bevinden zich campinghouders, ondernemers die extra verkoop ruimte nodig hebben, B&B verhuurders, woningcoöperaties, investeerder en projectontwikkelaars.  Door het modulair bouwen kunnen wij kleine en grote projecten ondersteunen, van een enkele zeecontainer tot vijf 40ft containers geschakeld, niks is te gek voor Nature Stay. 

Graag denken wij mee met u over de mogelijkheden voor u als ondernemer. 

Informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de kosten van het zeecontainer tuinhuis van Nature Stay cabines? Vul dan onderstaande formulier in en wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

In welke modellen heeft u interesse.

Modellen