STAPPENPLAN

DE STAPPEN

U bent enthousiast en heeft besloten om een Nature Stay Cabin aan te schaffen, maar hoe nu verder? Omdat wij het belangrijk vinden dat onze opdrachtgevers een helder beeld hebben van het stappenplan, hebben wij ons stappenplan in 4 stappen opgedeeld. In 4 stappen van kennismaking naar oplevering.

Per stap bespreken wij met u de doorlooptijden, zodat u weet waar wij staan in met de productie van uw eigen Nature Stay Cabin. Tijdens de productie delen wij foto’s met u, om de voortgang van uw Nature Stay Cabin te zien. Wilt u liever zelf polshoogte komen nemen in onze werkplaats, ook dat is geen probleem, de koffie staat klaar!

Kennismaking naar oplevering

Om ons stappenplan ook voor u helder en overzichtelijk in te richtingen zijn onze stappen opgebouwd uit 4 stappen:

  • Kennismaking.

  • Ontwerp en offerte.
  • Productie.
  • Oplevering.
01

Kennismaking

Naar aanleiding van uw aanvraag maken wij graag kennis met u. Het liefst bij ons op de werkplaats in Rotterdam, zodat u een beeld krijgt hoe wij te werk gaan. We zullen uw aanvraag samen met u bespreken en alle mogelijkheden van het werken met zeecontainers uitleggen. Daarnaast gaan we samen kijken naar welk model zeecontainer het beste uw wensen past.

01

Kennismaking

Naar aanleiding van uw aanvraag maken wij graag kennis met u. Het liefst bij ons op de werkplaats in Rotterdam, zodat u een beeld krijgt hoe wij te werk gaan. We zullen uw aanvraag samen met u bespreken en alle mogelijkheden van het werken met zeecontainers uitleggen. Daarnaast gaan we samen kijken naar welk model zeecontainer het beste bij uw wensen past.

stappen
02

Ontwerp en prijs indicatie

Op basis het kennismakingsgesprek maken wij een schetsontwerp van uw Nature Stay Cabin. Wij geloven in de filosofie “een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden”. Met deze schets ziet u ook wat er gemaakt gaat worden en zijn eventuele aanpassingen in een vroeg stadium al te bespreken, zonder dat daar meerkosten aan vastzitten. Na akkoord op onze schets zullen wij een u een offerte aanbieden.

oplevering proces
03

Productie

Bij akkoord op onze offerte gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp waarop we de bouwtekeningen zullen vervaardigen.
Na goedkeuring op de definitieve bouwtekening beginnen we met de start van de productie. In het begin zullen wij alle materialen gaan bestellen en zal de zeecontainer gereedgemaakt worden voor uw design. Gedurende het gehele stappenplan zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang door beeldmateriaal van de stappen met u te delen.

03

Productie

Bij akkoord op onze offerte gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp waarop we de bouwtekeningen zullen vervaardigen.
Na goedkeuring op de definitieve bouwtekening beginnen we met de start van de productie. In het begin zullen wij alle materialen gaan bestellen en zal de zeecontainer gereedgemaakt worden voor uw design. Gedurende het gehele stappenplan zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang door beeldmateriaal van de stap met u te delen.

oplevering proces
Oplevering proces
04

Oplevering

Stap 4, de laatste stap en. misschien we de leukste fase van het gehele stappenplan; de oplevering! In de stap 4 gaan wij dan eindelijk uw Nature Stay Cabin op de door uw gewenste plek plaatsen. Voordat wij opeens met de zeecontainer woning of kantoor voor uw deur staan komen wij eerst nog langs om de locatie te bekijken en te beoordelen of er nog extra maatregelen nodig zijn. Ook de levering zal met zorg door Nature Stay voorbereid en uitgevoerd worden.

Informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de kosten van het zeecontainer tuinhuis van Nature Stay cabines? Vul dan onderstaande formulier in en wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

In welke modellen heeft u interesse.

Modellen